Снимки

Бойко Цветанов е един от най-великите и успешни български тенори за всички времена.Той е първият, най-известен и любим ученик на БОРИС ХРИСТОВ.

Стоян Бончев е оперен бас и председател на Фондация „Борис Христов” . Репертоарът му е изключително богат и включва както оперни арии и класически произведения, така и мелодични евъргрийни, народни песни и авторска музика. Участвал е в над 500 концерта в повече от 15  държави. Стоян Бончев е магистър по оперно пеене от класа на великата ни оперна прима Христина Ангелакова, след което специализира в Цюрих при Маестро Бойко Цветанов. 

Маестро Алекс Зографов е един от великите пианисти, композитори и аранжори на нашето съвремие.  Маестро Зографов е Доктор по композиция на  Лос Анджелиския университет и десетилетия е работил на най-високо ниво с мега звезди като Джордж Бенсън, Джанет Джексън, Андрю Лойд Уебър, Джо Кокър, Нана Мускури , Георгиус Даларас, Франк Запа и много други. Маестро Зографов е артистичен директор на Фондация „Борис Христов”

Крум Гълъбов е баритон с над 20 годишна успешна кариера на международните оперни сцени .  Завършил е музика във Виена и има в репертоара си над 30 централни оперни партии, както и стотици песни, романси и канцонети.  Крум Гълъбов е и основател на Агенция „Омега мюзик мениджмънт”, която е партньор на Фондация „Борис Христов”

Борис Луков е български тенор – дългогодишен солист на Държавна Опера Русе, както и гост солист на почти всички оперни театри в България. Репертоарът му е изключитално богат и включва както оперни арии и партии, така и световно познати евъргийни, руски песни и италиански канцонети.

Албена Вескова е измежду най-големите български народни певици в последните 20 години.  Възпитаник на „Широка Лъка”, солист на Мистериите на Българските Гласове, солист на ансамбъл Българе, дългогодишен телевизионен водещ, солист на „Пайнер” – един от най-прекрасните и разпознаваеми гласове в народната ни музика.

Анастасия и Теодора са млад дует, който тепърва ще разгърне пълбия си потенциал. Бивши възпитанички  на хора на радиото те са изключително музикални и с прекраски вокални способности.  Имат широк репертоар от поп, рок, естрада и стилизирани народни песни.